ALIMENTACIÓ, GASTRONOMIA I NUTRICIÓ EN EL CAMÍ DE LA SOSTENIBILITAT

HISTÒRIA D'UNA CONVERGÈNCIA

Autor: BERNABEU MESTRE, JOSEP

Sección: SALUD - Guías de Salud y Enfermedades

ALIMENTACIÓ, GASTRONOMIA I NUTRICIÓ EN EL CAMÍ DE LA SOSTENIBILITAT

ALIMENTACIÓ, GASTRONOMIA I NUTRICIÓ EN EL CAMÍ DE LA SOSTENIBILITAT

9,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
PUBLICACIONES DE LA UNIVERSIDAD DE ALICANTE
Publicación:
31/08/2021
Colección:
TEXTOS DOCENTES
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La gastronomia inclou el tractament culinari i les maneres d?ingerir els aliments, però també les seues característiques i com han sigut obtinguts i processats. Unes consideracions que resulten clau per a entendre el desafiament que representa assegurar a tothom el dret a menjar el que s?ha de menjar i gaudir fent-ho. Des de la doble condició de text docent i …

La gastronomia inclou el tractament culinari i les maneres d?ingerir els aliments, però també les seues característiques i com han sigut obtinguts i processats. Unes consideracions que resulten clau per a entendre el desafiament que representa assegurar a tothom el dret a menjar el que s?ha de menjar i gaudir fent-ho. Des de la doble condició de text docent i divulgatiu, amb l?ajuda del mètode històric i el que denominem la història aplicada, l?assaig explica com s?han configurat, dins del context del fet alimentari i nutricional, els sabers culinaris i gastronòmics, a més del paper que poden tindre en la consecució de reptes com el que representen els objectius de desenvolupament sostenible.
Leer más

Más libros de BERNABEU MESTRE, JOSEP

Más información del libro

ALIMENTACIÓ, GASTRONOMIA I NUTRICIÓ EN EL CAMÍ DE LA SOSTENIBILITAT

Editorial:
PUBLICACIONES DE LA UNIVERSIDAD DE ALICANTE
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9717-752-8
EAN:
9788497177528
Nº páginas:
126
Colección:
TEXTOS DOCENTES
Lengua:
CATALAN
Alto:
240 mm
Ancho:
170 mm
Sección:
SALUD
Sub-Sección:
Guías de Salud y Enfermedades
Josep Bernabeu-Mestre és doctor en Medicina, catedràtic dHistòria de la Ciència i director acadèmic de la Càtedra Carmencita dEstudis del Sabor Gastronòmic i del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia.

Otros libros en SALUD

También te pueden interesar